Magali Van Den Weghe

Over Magali Van den Weghe

Al op jonge leeftijd werd Magali ondergedompeld in de interieurwereld en wist ze dat ze zich hierin verder wilde ontplooien. In 2004 studeerde ze af aan de CAD (College of Advertising and Design) in Brussel. Sinsdien heeft ze heel wat ervaring opgedaan in vooraanstaande bedrijven als bulthaup en Obumex.

Magali is gepassioneerd, ambitieus en besliste in 2015 om haar ervaring met creatieve vrijheid te investeren in een carrière als zelfstandige interieurarchitecte.

Zonder gehecht te zijn aan een specifieke stijl, is er wel een rode draad zichtbaar doorheen haar ontwerpen. Magali streeft naar een kwalitatieve interieurinrichting die rust brengt in huis. Materialen en texturen staan centraal. Met respect voor authentieke elementen en met oog voor functionaliteit.

“Als interieurarchitecte moet je afstand durven nemen van je ego, dat steeds meer wil creëren. Je moet je nederig opstellen voor sterke architectuur en authentieke elementen.”

Samen met de klant vertrekt ze op een creatieve reis, op zoek naar het interieur dat perfect bij de klant past. De verlangens van de klant staan voorop en er is altijd ruimte voor persoonlijke inbreng. Zowel voor een totaalinrichting als voor de aanpak van aparte ruimtes zet Magali zich met hetzelfde enthousiasme en professionalisme in voor haar klanten. Aan de hand van moodboards, tekeningen en foto’s helpt Magali je op weg naar jouw interieur dat past bij jouw levensstijl.

 

Magali heeft zich doorheen de jaren laten omringen door trouwe en ervaren vakmensen die onder haar begeleiding instaan voor de uitvoering van jouw interieur.

Met hetzelfde enthousiasme en professionalisme staat Magali Van den Weghe in dialoog met haar klanten voor zowel een totaalinrichting, als voor de aanpak van een aparte ruimte. Dat in nieuwbouw- én renovatieprojecten.

Bekijk projecten
Close contact slider

Magali Van den Weghe
Veerstraat 38
9031 Gent - Drongen (Belgium)
+32 (0) 478 672 372
info@magalivandenweghe.be